18157168_266981753712245_192634751380157326_n       Daca viata este un cerc inchis, eu am ceva de zis: DESPRE CALATORII!

       Avem cu totii un DOR  necontenit: de locuri, de prieteni, de a pleca, de a reveni, de a fi departe, de a căuta mereu şi mereu un alt ceva.  Poate unul dintre cele mai cunoscute cuvinte de călători;  care poate defini calatoria si pasiunea de a hoinari, de a umbla din loc in loc, este “WANDERLUST” : sau DORUL DE DUCA”: dorinta, nevoia, impulsul de a rătăci, călători, explora.

     Spiritul adevaratei calatorii consta in libertate, perfecta libertate de a gandi, a simti si a face tot ce iti doresti.

      Sunt aici pentru a te inspira sa pornesti si tu la drum, sa-ti ofer crampeie dintr-un jurnal de calatorie, sa-ti fiu de ajutor, sa-ti pregatesc/pregatim calatoria in cel mai mic detaliu: fie ca vrei sa pornesti in cautarea unor destinatii noi, pentru a aduce vigoare mintii sau sa ratacesti pe plaiurile natale, sa te reintorci la traditii sau daca vrei sa retabilesti armonia originala ce exista odata intre om si univers, sa calatoresti in singuratate, catre sufletul tau, catre tine insuti, cea mai pretioasa calatorie!

      Planificarea unei vacante presupune multa munca de documentare si organizare si nu in ultimul rand putina experienta in domeniu. Fie ca stii ce iti doresti de la calatoriile tale, fie ca nu esti inca hotarat  dar vrei sa pleci “catre acel loc”,  lasa-ma sa-ti fiu de ajutor cu sfaturi pentru cele mai potrivite alegeri, in functie de preferintele si stilul tau.

      Imi strig de la fereastra blogului toti prietenii, toti potentialii prieteni, sa pornim in calatoria prin lume, pentru ca  viziunile largi, despre oameni, locuri si lucruri nu pot fi obtinute vegetand intr-un mic ungher al pamantului toata viata:)

     Ce m-ar bucura: sa primesc fotografii din vacanta planificata, sa impartasim impresii, iar daca vacanta asta  a miscat si-o singura inima, si daca atinge un singur punct sensibil, atunci transmite mesajul si altora. SI hai sa le oferim o calatorie si un bun venit la un pahar de vin!

Sunt alaturi de tine on-line @cosanzeanacalatoare cat si pe email cosanzeanacalatoare@gmail.com

               si NU UITA:

           “Lasa-ti mintea sa porneasca intr-o calatorie printr-o stranie noua lume. Lasa deoparte toate gandurile de pana acum adespre lume. Lasa-ti sufletul sa se indrepte intr-acolo unde tanjesti sa fii… Inchide-ti ochii si permite-i spiritului tau sa se inalte, si vei trai cum n-ai facut-o niciodata mai inainte.”
                                                                                        Erich Fromm